Bescherm het bos campagne 2020

Geef om Amelisweerd

Bescherm het bos: #maakeenboom

Al vanaf het begin van dit jaar weten we dat we weer aan de bak moeten. Maar ook onze plannen worden doorkruist door corona. Dat betekent geen campagne in de stad zoals we van plan waren, geen workshops en voorlopig geen community art project in de binnenstad.

Maar wat dan wel? We hebben jullie hulp namelijk hard nodig om onze crowdfundingscampagne die donderdag 23 april van start gaat zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Jij kan daarbij helpen met je eigen #maakeenboom voor #Amelisweerd en die via social media te delen.
Facebook Bescherm het bos | Geef om Amelisweerd & Instagram Bescherm het bos

Laat je creativiteit de vrije loop en knustel, schilder, beeldhouw, klei of timmer jouw eigen boom van Amelisweerd en deel foto’s van jouw #maakeenboom via Instagram en Facebook om te laten zien dat je onze strijd voor het behoud van Amelisweerd steunt.

Stroop je mouwen op en begin nu vast met bouwen, alleen, met je gezin, via zoom met je vrienden… Deel je eigen creatieve kunstwerk met deze hashtags en steun onze campagne!
#beschermhetbos #maakeenboom #amelisweerd
#crowdfunding #geenbaanerbij #stopdeverbreding

Utrecht is creatief, cultureel, groen, betrokken en laat zich door Den Haag geen verbreding van de Ring Utrecht in de maag splitsen die ten koste gaat van Amelisweerd en de leefbaarheid in de wijken langs de snelweg. Lees hier meer over onze campagne: Bescherm het bos | Geef om Amelisweerd

Β 
Loading...
Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!