Crowdfunding in Lunetten

Resultaat overhandigd aan de KRU

Crowdfunding in Lunetten

De Zembla uitzending De strijd over asfalt 18 februari jl. is voor een aantal bewoners van Lunetten aanleiding geweest om de Crowdfundingsactie David tegen Goliath te organiseren. Dit om de mensen van de Kerngroep Ring Utrecht  te ondersteunen.
Vrijdag 19 maart vond de overhandiging van het opgehaalde bedrag plaats. Cees van den Brink en Jan Morren, beiden actief bij de KRU, ontvingen van Arjan Klopstra en Indra van den Berg namens vele andere bewoners van Lunetten een mooi bedrag van maar liefst € 6067,-. Hartstikke bedankt Lunetten!

Besteding donaties
Ook van veel andere mensen mocht de KRU in de afgelopen drie maanden een donatie ontvangen. Naast de € 25.000 opgehaald via de Crowdfunding A27: de verbreding de boom in (in 2020) voor juridische ondersteuning hebben we nu circa € 25.000 mogen ontvangen. Dit bedrag kunnen we heel goed gebruiken; we besteden het onder andere aan aanvullend onderzoek om ons beroepsschrift bij de Raad van State nog beter te onderbouwen. Donateurs bedankt!

Crowdfunding Lunetten Foto Rob Huibers

In Amelisweerd, op de witte brug over de Kromme Rijn, vond de overhandiging plaats. V.l.n.r: Indra van den Berg, Cees van den Brink, Jan Morren en Arjan Klopstra.

Foto: Rob Huibers

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!