Duurzame Top 100 2021: ook dit jaar genomineerd

Dag van de Duurzaamheid, 7 oktober

Duurzame Top 100 2021: ook dit jaar genomineerd

Op de Dag van de Duurzaamheid, 7 oktober, zal in Pakhuis de Zwijger de Top drie bekend worden gemaakt. Daar kun je bij zijn, meld je aan op de site van Pakhuis de Zwijger.
De rest van de Duurzame Top 100 wordt in aanloop naar 7 oktober in drie delen bekend gemaakt, te beginnen op 2 oktober, dan op 4 en 6 oktober. In dagblad Trouw staat dan op die dagen een deel van de lijst en je kunt ook alles lezen op trouw.nl/duurzame100.

In 2020 is de Kerngroep met de campagne Bescherm het bos geëindigd op nummer 87. Tot onze verrassing zijn we ook dit jaar genomineerd. Zeker, we zijn hard bezig met de juridische strijd en praten met politici in de Tweede Kamer, de provincie en de gemeente Utrecht. Maar we danken de nominatie zeker ook  aan de inzet van zoveel mensen uit Utrecht e.o. Denk aan de organisatie van de Lente-actiedag het afgelopen voorjaar, de totstandkoming van die prachtige video met bekende Utrechters en het gedicht van Vincent Bijlo, de meer dan 130.000 ondertekenaars van de petitie Snelweg A27 niet verbreden, de verspreiders van de mooie posters van Amelisweerd, de donateurs en zo kunnen we nog even doorgaan. Deze nominatie is dan ook voor dit brede netwerk rond Amelisweerd en de verbreding A27/A12. Wie weet, waar we dit jaar eindigen!

Trouw de duurzame 100
Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!